Anasayfa Medya Haberler Twitter’dan İşletmeler İçin Yepyeni Tasarım
Twitter'dan İşletmeler İçin Yeni Arayüz | Ajans Bilge Sosyal Medyada Paylaş

Twitter’dan İşletmeler İçin Yepyeni Tasarım

Dünyanın her yerinden çok sayıda kullanıcıya sahip olan Twitter yeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ajans Bilge, dijital mecralarda işletmenizi büyütmeye ve gelirlerinizi arttırmaya yardımcı olacak her yeniliği yakından takip ederek sizlere duyurmaya devam ediyor. İşte Twitter’ın henüz test aşamasında olan yeniliği hakkında bilmeniz gerekenler:

İşletmeler İçin Yeni Bir Profil Tasarımı

Twitter yöneticilerinin, Twitter Business hesabından paylaştığı bir ekran görüntüsü, işletme sahiplerinde ve yöneticilerinde heyecan yarattı. Peki bu yenilik neleri kapsıyor?

Bilindiği gibi sosyal medya uygulamaları çoğu insan için keyifli zaman geçirme veya bir şeyler öğrenme aracı. Ancak yeni dünya düzeninde her gün daha fazla sayıda insan kariyerini sosyal medya üzerine kuruyor. Birçok işletme, kurumunun PR’ını ve halkla ilişkilerini sosyal medya hesapları üzerinden yapıyor. Günümüzde Twitter dahil olmak üzere sosyal medyada görünür ve aktif olmak, iş yaşamının vazgeçilmez bir kuralı haline geldi. Hal böyle olunca sosyal medya uygulamalarını yönetenler bu profesyonel işletme hesapları için yenilikler düşünmeye ve tasarlamaya başladılar.

Pandemi sürecinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin uğradığı büyük zararları telafi etmelerine fayda sağlayacağı düşünülen Twitter Profesyonel Profiller uygulaması şuan test aşamasında.

ABD’de bir grup işletmeciyi pilot grup olarak belirleyip testine başlanan bu tasarımda bazı yenilikler mevcut. Bio kısmında işletmenin resmi web sitesinin adresi, haritadaki konumu ve hakkında bölümü mevcut. Profesyonel Twitter kullanıcılarına, müşterilerin görmesini istedikleri bilgi ve verileri gösterebilmeyi amaçlayan bu tasarı, geçtiğimiz günlerde Twitter Business hesabından paylaşılan bir ekran görüntüsüyle duyuruldu.

Yakın bir zamanda bütün işletme hesaplarının kullanımına açılması beklenen bu yenilik, Twitter üzerinden işlerini yürüten kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

Twitter üzerinden siz de kısa sürede markanızın bilinirliğini, müşteri kitlesini ve ticari hacminizi arttırmak istiyorsanız Ajans Bilge’nin sosyal medya reklamları hizmetiyle tanışın. Profesyonel ekiplerle hazırladığımız içerikler ve dijital pazarlama uzmanlarımızın sizin hedeflerinize giden yolda çizdiği stratejilerle büyümek çok daha kolay. Ajans Bilge’nin sosyal medya reklam hizmetleri hakkında fikir almak için ajansbilge.com.tr/sosyal-medya-reklamlari internet adresini inceleyebilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmakta ve kişisel verileriniz işlenmektedir. Detaylı bilgi almak ve kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenmek için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamız’ı inceleyin.